Geloof ons niet op ons woord.
Dit is wat onze klanten vertellen.

"We zijn een jong bedrijf. The Harbour heeft ons enorm geholpen om onze waardering en onze financieringsnood te bepalen. Dankzij hen hebben we op het juiste moment de juiste keuzes gemaakt, en de beste deal kunnen sluiten."

Brecht Valcke, oprichter Bothive
Lees de succescase

“We kenden onze sector, we hadden geïnteresseerde investeerders, maar we hadden als start-up geen ervaring met financiering ophalen. The Harbour was de ideale coach en sparringpartner. We zijn heel trots dat we samen ons plan A hebben gerealiseerd. Plan B kon gewoon in de schuif blijven liggen.”

Thomas De Witte, oprichter Betotrace
Lees de succescase

"The Harbour zet het belang van de ondernemer altijd op de eerste plaats. Van aandelen uitdelen is geen sprake, integendeel. Ze doen er alles aan om zoveel mogelijk bij de ondernemer zelf te houden.”

Jasdeep Mann, founder Transforce
Lees de succescase

“Funding ophalen is een omslachtig proces, maar The Harbour maakt het sexy.”

Victor Mortreu, co-founder Just Russel
Lees de succescase

“De financiële basis was er al, maar The Harbour daagde ons ook uit om bepaalde zaken uit te spreken en vast te leggen in onze toekomstplannen. De begeleiding en communicatie naar investeerders toe was top. Wij waren verbaasd over hoe snel alles is gelopen.”

Jules Dobbelaere - Taito
Lees de succescase

"Jullie hebben ons ondersteund in onze zwaktes, en dat was wat we nodig hadden. The Harbour heeft ons het duwtje in de rug gegeven om van deze ronde een succes te maken.”

Tanguy Ongena - SCARAB Sports
Lees de succescase

“Wij waren heel tevreden van de kennis en expertise die bij The Harbour aanwezig is. Nico dacht proactief met ons mee en hielp ons de problemen op te lossen die bij zo’n overname komen kijken.”

Berend Wauters - Atlas Dental Care
Lees de succescase

“Het was net alsof de mensen van The Harbour onderdeel waren van ons team. We hebben dankzij deze samenwerking heel wat tijd uitgespaard. Er zijn ook heel wat interessante contacten voor de toekomst gelegd.”

Alfred Campenaerts - Salty Lemon Entertainment
Lees de succescase

“The Harbour heeft een professionele en klantgerichte aanpak. Ze weten met wat ze bezig zijn en denken actief met je mee. Wij hadden een goede opvolging van ons dossier en kregen regelmatig updates over waar ons team stond.”

Kevin Ringoot & Aitor Somers - JustBite
Lees de succescase

“Je merkt meteen de ervaring in en de professionaliteit van het team. Het is ongelooflijk wat Gilles voor ons gedaan heeft en zich heeft vastgebeten in dit dossier. Jonas gaf mij het gevoel van een CFO naast mij te hebben. Top!”

Alexander Hoogewijs - SiteManager
Lees de succescase

"Er was meteen een goede klik met het team. Jonas toonde dat CoManage nog meer potentieel had dan we dachten. Dat werd meteen onderbouwd met cijfers, die in begrijpbare taal werden uitgelegd.”

Thomas Houben - CoManage
Lees de succescase

“Zonder The Harbour was PachaGreens ook gegroeid, maar nu is het alsof ik een turboknop ingeduwd heb. Ik heb lang getwijfeld of ik de investering wilde doen in een traject bij The Harbour, maar achteraf gezien heb ik er enorm veel voor teruggekregen. Het was zeker de moeite.”

Tom De Windt - PachaGreens
Lees de succescase

“Als ondernemer wil ik vooral de vrijheid hebben om te ondernemen. Dankzij The Harbour behield ik die vrijheid en had ik de zekerheid dat er een mooi uitgewerkt plan zou volgen. Ook werd ik goed ondersteund tijdens de onderhandelingen en haalde het team het onderste uit de kan voor mij.”

Dries Van de Walle - Pharma More
Lees de succescase

Er heerst een ondernemerscultuur, dankzij de founders Aelbrecht en Matthias, waardoor ze je écht begrijpen als ondernemer.

Nancy Delhalle & Peter Vande Graveele - Mopets
Lees de succescase

Het voordeel van The Harbour is dat zij alle kennis en ervaring in huis hebben om zulke dossiers op te stellen. Als ondernemer kan je dat natuurlijk ook zelf doen, maar je mist toch bepaalde finesse en het kost je enorm veel tijd. Die kennis was voor mij echt een enorme meerwaarde.

Tim Govaert — ProcessDelight
Lees de succescase

Door op voorhand onze financieringsmix te bepalen konden we op een strategische manier samen met The Harbour verschillende financieringskanalen benaderen met een onderbouwd dossier.

Wim Jacobs — Zero Friction
Lees de succescase

Ik had eerst schrik om kapitaal op te halen omdat het moeilijk is. Maar eigenlijk is geld ophalen geen rocket science als je case goed onderbouwd is.

Bart Buyse — IzyCoffee
Lees de succescase

The Harbour had alle expertise in huis om ons naar de beste deal te begeleiden. Zo konden wij op beide oren slapen. Door de opgehaalde financiering hebben we gigantisch veel credibiliteit en bekendheid voor ons bedrijf gekregen.

Michiel Van Meervenne — Kriket
Lees de succescase

De financiële middelen en ervaring van de Willy Naessens Group laten ons toe om onze productie te industrialiseren en verder te professionaliseren. Dit hadden we zonder de professionele hulp van The Harbour niet kunnen realiseren.

Steffi Dils — KWANTZ
Lees de succescase

Door samen te werken met adviseurs die zich specialiseren in financiering kregen we heel wat nieuwe inzichten over cashflowplanning, over hoe je een businessplan naar potentiële investeerders brengt en hoe je onderhandelingen voert met kandidaat-investeerders.

Rudy Lefèvre — Wellopet
Lees de succescase

Geloof ons niet op ons woord.
Dit is wat onze klanten vertellen.

We nemen graag snelheid. Plan meteen een call in met een financieringsexpert.

Boek een gratis intake
Volledig vrijblijvend en amper een halfuurtje van je tijd.