Geloof ons niet op ons woord.
Dit is wat onze klanten vertellen

Opgehaalde Funding

52.994.440,00 €

Succes Cases

144

Succes Ratio

82%

Niet alleen mijn bedrijf is financieel krachtiger, ik voel me zelf ook gesterkt. Of ik nu een vraag heb over leasing of personeel, ik krijg meteen antwoord. Vanuit de zoektocht naar werkkapitaal is met Roel van The Harbour een intensieve samenwerking ontstaan die ik elke ondernemer wil aanraden.

Lees de succescase

“De samenwerking met The Harbour was voor mij echt leergeld. Ik had een professionele partner nodig die kon begeleiden, sturen en me vooral eerlijke feedback wilde geven. In elke fase voelde ik me enorm gesteund, en de drive van de advisors werkt aanstekelijk!”

Lees de succescase

“Een kredietdossier indienen bij de bank kost tijd. En hier maakt The Harbour echt een verschil. Ze hebben niet alleen een sterk netwerk, de dossiers dragen hun kwaliteitsstempel en dat zorgt voor een zeer efficiënt traject. Ook in de gesprekken met de banken vormen ze een meerwaarde. Ze hebben de ervaring en hun drive is aanstekelijk. Ja, de samenwerking smaakt naar meer!”

Lees de succescase

“Deze deal was nooit gelukt zonder The Harbour. Ik voelde me op alle vlakken gesteund. Ik moest de gesprekken niet alleen doen, maar kreeg ook ondersteuning op juridisch vlak. Er was een plan, en samen hebben we dat fantastisch mooi uitgewerkt.”

Lees de succescase

"Ik ben een harde werker met creatieve ideeën, maar geen financieel expert. Het is ongelofelijk wat de begeleiding van The Harbour voor me heeft betekend. Ik heb nu een sterk team van ervaren investeerders rond me die ik on the spot kan bellen. Dat bespaart me zoveel tijd en kopzorgen."

Lees de succescase

“De drive van The Harbour is opmerkelijk. Het ophalen van deze financiering was geen walk in the park, maar iedereen beet zich vast in de dossiers en deed zijn uiterste best om dit traject tot een goed einde te brengen.”

Lees de succescase

“Ik heb een technische achtergrond, maar zelf te weinig kennis van economie of cijfers. The Harbour bekijkt het hele verhaal met een frisse blik. Het zijn de experts die ik op dat moment nodig had om een nieuw, hoogtechnologisch product op de markt te brengen.”

Lees de succescase

“The time is now voor e-bikes en e-steps, dus wilden we snel een versnelling hoger schakelen. We zijn ambitieus en dan komt het netwerk van The Harbour goed van pas. Ze hielpen ons met een sterk businessplan en heldere pitch, en dankzij een optimale financieringsmix hing er al snel e-lectrity in de lucht.”

Lees de succescase

“The Harbour begrijpt en deelt mijn ambities met GS Technology. Ik ben bezeten door technologie, maar ik ben geen cijferman. The Harbour is erin geslaagd om de ideeën en de plannen die in mijn hoofd zaten te vertalen naar een waterdicht businessplan om investeerders te overtuigen.”

Lees de succescase

Gianni Scoponi, CEO & founder GS Technology

"Ons oudste teamlid is 29 jaar. We zochten niet alleen funding om te groeien, we zochten ook ervaring en expertise. Het was de eerste keer dat we geld ophaalden, The Harbour wist welke cijfers en welke argumenten business angels en banken overtuigen. Ze hebben de perfecte investeerders pitch voor ons in elkaar gestoken."

Lees de succescase

Benoit Biesmans, CEO van Sippy

“We zochten niet alleen geld, we zochten ook ervaren investeerders die ons konden helpen groeien. Dankzij het netwerk van The Harbour hebben we de juiste profielen gevonden, die ons challengen en ons als ondernemers uit onze comfortzone halen."

Lees de succescase

Steven Van Den Ouweland, founder Distrilink

"Jullie hebben ons ondersteund in onze zwaktes, en dat was wat we nodig hadden. The Harbour heeft ons het duwtje in de rug gegeven om van deze ronde een succes te maken.”

Lees de succescase

Tanguy Ongena - SCARAB Sports

“De financiële basis was er al, maar The Harbour daagde ons ook uit om bepaalde zaken uit te spreken en vast te leggen in onze toekomstplannen. De begeleiding en communicatie naar investeerders toe was top. Wij waren verbaasd over hoe snel alles is gelopen.”

Lees de succescase

Jules Dobbelaere - Taito

"We zijn een jong bedrijf. The Harbour heeft ons enorm geholpen om onze waardering en onze financieringsnood te bepalen. Dankzij hen hebben we op het juiste moment de juiste keuzes gemaakt, en de beste deal kunnen sluiten."

Lees de succescase

Brecht Valcke, oprichter Bothive

“We kenden onze sector, we hadden geïnteresseerde investeerders, maar we hadden als start-up geen ervaring met financiering ophalen. The Harbour was de ideale coach en sparringpartner. We zijn heel trots dat we samen ons plan A hebben gerealiseerd. Plan B kon gewoon in de schuif blijven liggen.”

Lees de succescase

Thomas De Witte, oprichter Betotrace

"The Harbour zet het belang van de ondernemer altijd op de eerste plaats. Van aandelen uitdelen is geen sprake, integendeel. Ze doen er alles aan om zoveel mogelijk bij de ondernemer zelf te houden.”

Lees de succescase

Jasdeep Mann, founder Transforce

“Funding ophalen is een omslachtig proces, maar The Harbour maakt het sexy.”

Lees de succescase

Victor Mortreu, co-founder Just Russel

“Wij waren heel tevreden van de kennis en expertise die bij The Harbour aanwezig is. Nico dacht proactief met ons mee en hielp ons de problemen op te lossen die bij zo’n overname komen kijken.”

Lees de succescase

Berend Wauters - Atlas Dental Care

“Het was net alsof de mensen van The Harbour onderdeel waren van ons team. We hebben dankzij deze samenwerking heel wat tijd uitgespaard. Er zijn ook heel wat interessante contacten voor de toekomst gelegd.”

Lees de succescase

Alfred Campenaerts - Salty Lemon Entertainment

“Je merkt meteen de ervaring in en de professionaliteit van het team. Het is ongelooflijk wat Gilles voor ons gedaan heeft en zich heeft vastgebeten in dit dossier. Jonas gaf mij het gevoel van een CFO naast mij te hebben. Top!”

Lees de succescase

Alexander Hoogewijs - SiteManager

"Er was meteen een goede klik met het team. Jonas toonde dat CoManage nog meer potentieel had dan we dachten. Dat werd meteen onderbouwd met cijfers, die in begrijpbare taal werden uitgelegd.”

Lees de succescase

Thomas Houben - CoManage

“Zonder The Harbour was PachaGreens ook gegroeid, maar nu is het alsof ik een turboknop ingeduwd heb. Ik heb lang getwijfeld of ik de investering wilde doen in een traject bij The Harbour, maar achteraf gezien heb ik er enorm veel voor teruggekregen. Het was zeker de moeite.”

Lees de succescase

Tom De Windt - PachaGreens

“Als ondernemer wil ik vooral de vrijheid hebben om te ondernemen. Dankzij The Harbour behield ik die vrijheid en had ik de zekerheid dat er een mooi uitgewerkt plan zou volgen. Ook werd ik goed ondersteund tijdens de onderhandelingen en haalde het team het onderste uit de kan voor mij.”

Lees de succescase

Dries Van de Walle - Pharma More

Ik had eerst schrik om kapitaal op te halen omdat het moeilijk is. Maar eigenlijk is geld ophalen geen rocket science als je case goed onderbouwd is.

Lees de succescase

Bart Buyse — IzyCoffee

De financiële middelen en ervaring van de Willy Naessens Group laten ons toe om onze productie te industrialiseren en verder te professionaliseren. Dit hadden we zonder de professionele hulp van The Harbour niet kunnen realiseren.

Lees de succescase

Steffi Dils — KWANTZ

The Harbour had alle expertise in huis om ons naar de beste deal te begeleiden. Zo konden wij op beide oren slapen. Door de opgehaalde financiering hebben we gigantisch veel credibiliteit en bekendheid voor ons bedrijf gekregen.

Lees de succescase

Michiel Van Meervenne — Kriket

Door op voorhand onze financieringsmix te bepalen konden we op een strategische manier samen met The Harbour verschillende financieringskanalen benaderen met een onderbouwd dossier.

Lees de succescase

Wim Jacobs — Zero Friction

Door samen te werken met adviseurs die zich specialiseren in financiering kregen we heel wat nieuwe inzichten over cashflowplanning, over hoe je een businessplan naar potentiële investeerders brengt en hoe je onderhandelingen voert met kandidaat-investeerders.

Lees de succescase

Rudy Lefèvre — Wellopet

“The Harbour heeft een professionele en klantgerichte aanpak. Ze weten met wat ze bezig zijn en denken actief met je mee. Wij hadden een goede opvolging van ons dossier en kregen regelmatig updates over waar ons team stond.”

Lees de succescase

Kevin Ringoot & Aitor Somers - JustBite

Er heerst een ondernemerscultuur, dankzij de founders Aelbrecht en Matthias, waardoor ze je écht begrijpen als ondernemer.

Lees de succescase

Nancy Delhalle & Peter Vande Graveele - Mopets

Het voordeel van The Harbour is dat zij alle kennis en ervaring in huis hebben om zulke dossiers op te stellen. Als ondernemer kan je dat natuurlijk ook zelf doen, maar je mist toch bepaalde finesse en het kost je enorm veel tijd. Die kennis was voor mij echt een enorme meerwaarde.

Lees de succescase

Tim Govaert — ProcessDelight

Geloof ons niet op ons woord.
Dit is wat onze klanten vertellen.

We nemen graag snelheid. Plan meteen een call in met een financieringsexpert.

Boek een gratis intake
Volledig vrijblijvend en amper een halfuurtje van je tijd.