Hero image full width

GS Technology

 • Succesvolle stapelfinanciering om het momentum voor industrieel 3D-printen te grijpen

  GS Technology stort zich op de wereld van het industrieel 3D-printen. Van idee en concept tot het printen zelf, de jonge onderneming gidst bedrijven langs elke stap van de innovatieve technologie. De meest beloftevolle Antwerpse kmo van het jaar is klaar om ook de rest van de wereld te veroveren.

   

Grid imageGrid image
 • uitdaging

  Veel ondernemingen denken dat uit een 3D-printer alleen maar gadgets rollen, of hooguit een prototype van een écht product. GS Technology overtuigt bedrijven van het enorme potentieel van industrieel 3D-printen en ontzorgt ze van A tot Z. Het gaat hard voor het jonge bedrijf: het werd door Unizo verkozen tot beloftevolle kmo van het jaar in de provincie Antwerpen en nieuwe klanten staan in de rij. Om dat momentum te grijpen, ging GS Technology op zoek naar funding.

 • aanpak

  De eerste stap in de strategie was een crowlendingcampagne via het platform van WinWinner. Die campagne bracht 250.000 euro op.‍ Daarna stapten twee investeerders mee in het kapitaal van GS Technology. De kmo ging bewust op zoek naar slim geld. De investeerders brengen heel wat ondernemerservaring mee en brengen nieuwe leads aan uit hun eigen netwerk.

  De geslaagde crowdlendingcampagne en de kapitaalverhoging overtuigde enerzijds de bank om 150.000 EUR aan leasings toe te kennen en anderzijds PMV om een lening van 150.000 EUR. Zo moest GS Technology de investering in nieuwe 3D-printers en bestelwagens niet in één keer ophoesten, maar kan het die leasen en maandelijks in kleinere bedragen aflossen. PMV gaf groen licht voor een lening van 150.000 euro. De bank en PMV zegden bovendien ook toekomstige leningen toe wanneer GS Technology bepaalde omzetdoelen zou halen. De onderneming zit perfect op koers voor die bijkomende leningen.

 • resultaat

  GS Technology greep het momentum en is gewapend voor een groeiversnelling. De onderneming breidde het team uit, investeerde in nieuw materiaal en haalde ook de eerste internationale klanten aan boord. Er ligt een solide businessplan voor de komende jaren en er zit al nieuwe funding in de pijplijn.

Image next to text

“The Harbour begrijpt en deelt mijn ambities met GS Technology. Ik ben bezeten door technologie, maar ik ben geen cijferman. The Harbour is erin geslaagd om de ideeën en de plannen die in mijn hoofd zaten te vertalen naar een waterdicht businessplan om investeerders te overtuigen.”

Gianni Scoponi, CEO & founder GS Technology

Andere cases

Alle cases