Maak kennis met onze experten in finance, legal, funding en marketing.

Maak kennis met onze experten in finance, legal, funding en marketing.

Naast strategisch groeiadvies over je onderneming, nemen we ook zelf de touwtjes in handen. We gaan op zoek naar je ideale financieringsmix en halen die binnen. Businessplannen uitdagen. Cashflows optimaliseren. Financieringsmixen opmaken. Geld ophalen. That’s what we do best.

Wij geloven in de ideale financie­rings­mix, op maat van jouw bedrijf.

Hoe The Harbour tot jouw financieringsmix komt.

Waar vroeger ondernemingen met hun financieringsverhaal eerst naar de bank stapten, krijgen financieringsmixen nu steeds vaker de bovenhand. We combineren verschillende financieringskanalen om tot een gezonde en passende mix op lange termijn te komen voor jouw onderneming.

Wij staan in directe lijn met aanbieders van verschillende soorten financiering. Van bankleningen, business angels, investeringsfondsen en subsidies tot crowdfunding, crowdlending, single invoice financing, factoring en overheidsfinanciering.


Hier staan we voor.

Expect no bullshit

Want aan mooie woorden heb je niets. Jij wilt groeien en wij zorgen ervoor dat je in een rechte lijn naar je doel kan gaan. Wij gaan voor de ‘no bullshit’ aanpak. Geen mooie woorden, enkel eerlijk en kritisch advies. Eerlijkheid duurt het langst, niet?

There is no box

Er is geen one-size-fits-all. Elke ondernemer is anders, net zoals je bedrijf. Wij behandelen elke klant als een unieke case. We gaan telkens op zoek naar de beste strategie en financieringsmix, aangepast aan jouw onderneming.

We hate inefficiency

Traagheid, bergen administratie, onmenselijk taalgebruik en onbegrijpelijk bankjargon. Onze tenen krullen ervan. Wij maken gebruik van alles dat digitaal, toegankelijk en tijdwinnend is, zodat ook jij altijd snel en makkelijk op de hoogte bent. No time to lose!

We know our stuff

Wij duiken in jouw bedrijf zodat we jouw business door en door kennen. Samen met onze jarenlange ervaring in financiering en schalen gaan wij op zoek naar langetermijnoplossingen voor je onderneming. Want groeien doe je niet op korte termijn.

Meet our team, not your average finance dudes.

Internationale juridisch-financiële krak

Alles wat met investeringen te maken heeft, daar zal je Aelbrecht vinden. Op basis van de dossiers opgemaakt door het finance team gaat Aelbrecht op zoek naar de juiste financieringsstrategie en de ideale investeerders. Die laatste worden gekozen op basis van hun expertise en netwerk, zodat de ondernemer en investeerder een sterke match vormen. Ook na de match zorgt hij voor de juiste contracten en deals tot de effectieve kapitaalinjectie gebeurt.

‍

‍

Toga aan de haak

Naast zijn studie in rechten, studeerde Aelbrecht ook general management aan de Vlerick Business School. Als M&A advocaat ging hij aan de slag bij een internationaal zakenkantoor, daarna zette hij die expertise in het veld voor de Belgische markt. Maar de passie voor ondernemen zorgde ervoor dat Aelbrecht uiteindelijk zijn toga aan de haak hing. Zijn juridische expertise zette hij in als legal consultant en uiteindelijk stapte hij met Matthias in WinWinner. 

‍

The Harbour

Enkele jaren geleden vond een echte start-up explosie plaats. Investeerders uit Aelbrecht zijn netwerk vroegen hem om dossiers te begeleiden en contracten na te kijken. Er was een duidelijke nood aan juiste begeleiding op een laagdrempelige manier. Samen met Matthias werkte Aelbrecht WinWinner verder uit en richtte hij uiteindelijk ook The Harbour op.

Back to overview
Contacteer 
Aelbrecht
aelbrecht@theharbour.be
Text Link
Aelbrecht Van Damme

Internationale juridisch-financiële krak.

Ervaren financiële business-challenger

Nic heeft zijn alias Mister Value niet gestolen. Bij alles wat hij doet, wil Nic zoveel mogelijk waarde creëren voor de klant. Bij een eerste gesprek met The Harbour zit Nic hoogstwaarschijnlijk mee aan de tafel. Hij screent het business model en de financiële planning en daagt die uit. Maar ook verder in het proces maakt Nic de dossiers op en gaat volledig mee in het ondernemingsverhaal.

‍

‍

Naar een nieuwe ervaring

Na meer dan 20 jaar ervaring in de bank en de opleiding middle management aan de Vlerick Management School besloot Nic dat het tijd werd voor iets anders. Hij was betrokken bij WinWinner vanaf de opstart, samen met Matthias, en besloot zijn functie officieel te maken. Door zijn eigen, open manier van omgaan met klanten, werd Nic al snel een vaste waarde in het bedrijf. Een goed onderbouwd plan is cruciaal, zeker bij grotere bedragen. Daarom besloten ze The Harbour op te richten, waar Nic ook mee aan het roer staat.


The Harbour

Nic heeft een geheel eigen en open manier van omgaan met de klanten. Mensen en hun ondernemingen naar een hoger niveau tillen is wat Nic voldoening geeft. Niet alleen op strategisch en financieel vlak, maar ook door het aanspreken van zijn eigen netwerk en de juiste mensen met elkaar in contact te brengen. 

‍

Back to overview
Contacteer 
Nic
nic@theharbour.be
Text Link
Nic De Ruyver

Ervaren financiële business-challenger.

Verkoopt alles als zoete broodjes

Matthias is de eerste contactpersoon die je ontmoet wanneer je The Harbour binnenstapt. Hij neemt alle intakes voor zich en matcht de ondernemers met het juiste teamlid. Samen met Kasper vertaalt hij de plannen naar echte verhalen. Ondernemers staan vaak op podia naar investeerders. Matthias traint de ondernemers en zorgt er mee voor dat hun pitches spot-on zijn.

‍

‍

De start van een eigen onderneming

Ook Matthias zat nog op de schoolbanken, meer bepaald van de opleiding KMO management, toen hij met de ondernemerswereld in contact kwam. Geïnspireerd door het toen opkomende crowdfunding bedacht hij het platform WinWinner, waar niet crowdfunding maar leningen de hoofdrol spelen. Aansluitend op zijn eerste opleiding, studeerde Matthias marketing erbij, waardoor hij de bedrijven helpt hun eigen verhaal naar buiten te brengen.

‍

The Harbour

Als oprichter van WinWinner kreeg Matthias vaak de vraag te horen of ze ook aan bankfinanciering deden en kwamen ook grotere bedrijven steeds vaker aan de deur kloppen. Omdat die vraag steeds groter werd, werd uiteindelijk The Harbour opgestart.

Back to overview
Contacteer 
Matthias
matthias@theharbour.be
Text Link
Matthias Browaeys

Verkoopt alles als zoete broodjes.

Bouwt verhalen van plannen

Naast het verhaal van The Harbour naar de juiste mensen te brengen, zet Kasper zijn skills ook in voor de ondernemers. In een financieringsverhaal komen, naast de cijfers, ook heel wat communicatie en marketing aan bod. Het brengen van een overtuigend en duidelijk verhaal naar de investeerders is cruciaal en Kasper maakt die vertaalslag samen met de ondernemer.

‍

Ondernemen op de schoolbanken‍

Kasper studeerde communicatiemanagement in Gent, maar begon al met ondernemen op de schoolbanken. Zo was hij student-ondernemer en deed hij zijn eerste ervaringen op. Daarna trok hij naar het buitenland voor 2 jaar, waarvan het merendeel in het bruisende Berlijn, waar de start-up scene volop aan het bloeien was. Die ervaring nam Kasper uiteindelijk weer mee naar België. Na enkele jaren als marketeer voor een accelerator programma en coach voor start-ups, zette hij de stap naar WinWinner en uiteindelijk The Harbour.

‍

The Harbour

De verschillende ervaringen van de afgelopen jaren komen samen in The Harbour voor Kasper. Zo kwam Kasper in het team op het kantelmoment van WinWinner en zette hij mee The Harbour op. Een nieuw verhaal dat focust op de groeiende onderneming en de investeerder.

Back to overview
Contacteer 
Kasper
kasper@theharbour.be
Text Link
Kasper Vancoppenolle

Bouwt verhalen van plannen.

Operationele kei in kwaliteit

Marijke heeft een cruciale rol binnen het team van The Harbour: ervoor zorgen dat het team van financiële experts en account managers als een geoliede motor loopt en ondertussen waken over de opgeleverde kwaliteit. Ze leidt de daily operations van de financiële teams en haalt het onderste uit de kast om elke klant een wow-gevoel te geven. Haar natuurlijk leiderschap en charisma zorgt voor rust in de chaos die bij een financieringsronde komt kijken.

Not your average finance dudette

Met haar uitgebreide ervaring als partner bij boekhoudkantoor Titeca en account manager bij BNP Paribas Fortis weet ze als geen ander hoe ze een financieel dossier in goede banen moet leiden. Daardoor combineert ze een sterke financiële achtergrond in o.a. corporate finance, M&A en vastgoed met assertieve people skills.

Opgeven staat niet in haar woordenboek

Met haar enthousiaste mindset is ze de eerste die het team aanmoedigt om telkens terug op te staan en te blijven vechten. Maar zoals het spreekwoord luidt: don't mistake her kindness for weakness. Wees gerust, ze weet haar mannetje wel te staan.

Back to overview
Contacteer 
Marijke
marijke@theharbour.be
Text Link
Marijke Van de Sompele

Operationele kei in kwaliteit.

Ondersteund door
ambitieuze talenten.

We houden van mensen met visie. Zeker als die visie gepaard gaat met een hoop ambitie, want zo zijn we zelf ook. Jou en je bedrijf helpen groeien op een gezonde manier, daar krijgen wij voldoening uit.

Gecombineerde expertise.

Van finance tot legal, marketing tot funding. Onze diverse expertises zorgen ervoor dat we elkaar perfect aanvullen. Zo kunnen we elk aspect van jouw groeiende onderneming onder de loep nemen.

Opgericht vanuit onze eigen ervaringen en frustraties.

Zorgeloos groeien met de juiste steun.

De tijd van de ondernemer die als kleine vis voor de haaien gegooid wordt, is gedaan. Als het van ons afhangt toch. Wij willen dat je gerust kan groeien, financieel gesteund door mensen die naast jouw bedrijf staan.

‍

Wij staan in jouw hoek van de ring.

Dankzij onze kennis in ondernemen, groei en financiering staan wij je bij zodat je zorgeloos kan groeien. We fungeren als een brug tussen jou en de professionele financiële partijen door je de juiste financieringsmix aan te reiken en binnen te halen.

Maar dat is niet alles, wij zijn er voor je bedrijf op de lange termijn en geven je strategisch advies. The Harbour staat aan jouw kant, altijd.

‍

Groeien is geen korte termijn project.

Beschouw ons dus als je sparringpartner doorheen je groeitraject. The Harbour helpt je bedrijf de volgende stap te zetten, van strategie tot financiering.

‍

‍

‍

Onze speaking gigs

We love (talking about) what we do.

En daarom kan je ons horen spreken over wat we doen, waarom en hoe. Benieuwd? Hieronder vind je onze eerstvolgende speaking gigs.


‍KMO Team Business Center
20 juni - 14u30 - Brechtsebaan 30, 2900 Schoten‍

WinWinner bootcamp‍
2 juli - 10u30 - SBB, Kortrijksesteenweg 1052, 9051 Gent

‍

Wil je ons op jouw event?

Onze diensten

Benieuwd naar hoe we jouw onderneming vooruit kunnen helpen? Dit bieden wij aan.

‍

Bekijk onze diensten
Hang
in
there
sailor