Big ideas need big money.

The Harbour gets you funded!

Ambitieuze plannen voor de toekomst? We begeleiden je in de zoektocht naar funding zodat jij (sneller) kan groeien!

Gratis intake

Expert services

Bekijk alle services

We zetten de juiste funding in om jouw droom te realiseren

Business angels stoppen een deel van hun persoonlijke vermogen in jouw bedrijf in ruil voor aandelen. Ze worden dus aandeelhouder en soms wil de angel dan ook zeggenschap binnen jouw bedrijf. Meestal verkoopt de business angel na een tijd zijn aandelen, waarbij die hoopt op rendement.

Business angels kunnen ook samenkomen in een privéfonds of VC. Het moeilijkste aspect aan geld ophalen bij business angels is de juiste match vinden. De persoon die investeert wordt in meeste gevallen aandeelhouder en gaat een bepaalde controle willen uitvoeren op de onderneming, om ervoor te zorgen dat zijn aandeel zoveel mogelijk opbrengt.

Als je business angels aantrekt, heeft dat dus impact op de beslissingen die je zelf kan maken. Eens jouw verhaal goed in elkaar steekt en we de pitch klaar hebben kunnen we in sneltempo jouw teaser uitsturen naar 100en relevante investeerders.

Wij gaan in ons netwerk op zoek naar de juiste investeerders voor jouw bedrijf. We maken ze warm voor jouw dossier en begeleiden de gesprekken met de geïnteresseerden. 

Category with image

Case Business Angels

Hoe wij werken

Process step image

Screening

Een adviseur bij The Harbour bekijkt jouw onderneming door de bril van een investeerder vanuit verschillende standpunten en beoordeelt de kwaliteit van jouw bestaande documentatie. We lichten toe wat de sterke en zwakke punten van het dossier zijn en overlopen de actiepunten.

Process step image

Investeringsdossier

De bestaande documenten worden op punt gezet en de ontbrekende zaken worden samen met of voor jou opgemaakt. We zorgen ervoor dat jouw dossier volledig en ontvankelijk is voor de verschillende partijen die we willen benaderen.

Process step image

Matchmaking

We introduceren jouw dossier in ons netwerk en voeren samen de gesprekken. We bereiden je voor op de vragen die op jou afkomen om zo jouw slaagkans te maximaliseren.

Image next to text

"Er was meteen een goede klik met het team. Jonas toonde dat CoManage nog meer potentieel had dan we dachten. Dat werd meteen onderbouwd met cijfers, die in begrijpbare taal werden uitgelegd.”

Thomas Houben - CoManage

Waarom kiezen voor The Harbour?

 • Hogere slaagkansen

  Hogere slaagkansen

  Met de kennis en ervaring die we hebben over elk financieringskanaal maken we meer kans om meteen raak te schieten. Het is tenslotte ook voor financiers vaak liefde (of niet) op het eerste zicht.

 • Meer mogelijkheden

  Meer mogelijkheden

  We maken een selectie van de best passende partijen, maar kunnen met ons uitgebreide netwerk ook pivoteren naar een alternatief wanneer nodig. We zorgen er voor dat geen enkele kans in de markt blijft liggen.

 • Sneller schakelen

  Sneller schakelen

  Door een goed voorbereid dossier dat voldoet aan alle voorwaarden van de verschillende partijen, kunnen de financiers sneller tot een beslissing komen.

 • Widget image
 • Klanten

  400+
 • Partners

  We maken afspraken met financiers om onze klanten vlotter te helpen.

  35+
 • Netwerk

  Wij beschikken over een uitgebreid internationaal netwerk van +3.000 actieve investeerders, bestaande partnerschappen en relevante databases.

  3K+
 • Bekijk ons netwerk

  Bekijk ons netwerk