Dit team van funding experts staat voor je klaar

Tijdens jouw zoektocht naar groeifinanciering, krijg je een dedicated team dat het hele traject aan jouw zijde staat. Elk kernteam bestaat uit een Senior Advisor, Funding Advisor en Financial Analyst. Zo kunnen we jou van a tot z helpen met jouw financiering.

Ons team heeft ondertussen al meer dan een eeuw ervaring en weet dus van aanpakken. Die kennis deden we op bij onder andere de Big Four, meerdere (groot)banken en diverse (inter)nationale accountancy- en advocatenkantoren. En wist je dat meerdere van onze collega's ook zelf ondernemen? Ze begrijpen dus perfect waar jouw uitdagingen liggen.

Die ruim honderd jaar aan ervaring, maakt straks deel uit van jouw groeiverhaal.

Raad van Bestuur

Onze Raad van Bestuur zorgt dat we bij The Harbour de juiste richting (blijven) uitgaan. Deze kleppers hebben jaren (inter)nationale ervaring in de ondernemers-, scale-up- en financieringswereld.

Aelbrecht Van Damme
Founder WinWinner, The Harbour & Investee
Marijke Van de Sompele
CEO
Jonas Dhaenens
Angel Investor

Founders

Aelbrecht Van Damme
Matthias Browaeys

Senior Advisors

De Senior Advisors behouden het overzicht van jouw case en zijn jouw sparring partner. Ze coachen jouw fundingteam, maar dagen ook jou uit om de lat hoger te leggen. Elke Senior Advisor heeft uitgebreide expertise die jou sowieso goed van pas komt.

Marijke Van de Sompele
CEO 
Nico De Clerck
COO
Jonas Masure
CFO
Gilles Pringels
Senior Advisor
Jonas Hamerlinck
CCO

Funding Advisors

Onze Funding Advisors zijn jouw aanspreekpunt en rechterhand tijdens het hele traject. Niet alleen stroomlijnen ze het hele proces, maar zorgen ze ook voor de match tussen jou en potentiële financiers. Jouw Funding Advisor kent je bedrijf door en door en spot elke opportuniteit om te groeien.

Louis Behaegel
Funding Advisor
Katrijn Tits
Funding Advisor
Oliver Grosjean
Funding Advisor
Valerie Van Vlieberghe
Funding Advisor

Financial Analysts

Of je ze nu Excel Wizards of getalgoochelaars noemt, dit team ontleedt werkelijk élk cijfer in je financieel plan en laat je zien welke impact beslissingen hebben op jouw potentiële groei. Voortaan begrijp je door en door wat er in jouw financiële plannen staat.

Mathieu Langeraert
Financial Analyst
Jannes Gevaert
Financial Analyst
Koen Carrez
Financial Analyst
Louis Vander Stuyft
Financial Analyst

Ondersteunend team

Van alle markten thuis, deze mensen - letterlijk. Ze zorgen er mee voor dat jouw financieringsverhaal een succes wordt, door op het juiste moment hun expertise met jou te delen of ervoor te zorgen dat intern alles op rolletjes loopt.

Marie Degraeve
Legal Officer
Yasmine Dewaele
Chief Happiness Officer
Elise Van de Putte
Account Manager
Kim Callewaert
Admin

Geloof ons niet op ons woord.
Dit is wat onze klanten vertellen.

We nemen graag snelheid. Plan meteen een call in met een financieringsexpert.

Boek een gratis intake
Volledig vrijblijvend en amper een halfuurtje van je tijd.