Dit team van gedreven financieringsadviseurs gaat de extra mile voor jou.

Image with sticky text
 • Vertrouwen

  We begrijpen de moeilijkheden dat ondernemen met zich meebrengt, spreken jouw taal en ondersteunen je graag in jouw financieringstraject. Ons competente team van financieringsadviseurs staat in elke fase van het proces aan jouw zijde. We zijn jouw vertrouwenspersoon in financieel en financieringsadvies.

 • Expertise

  Ons team heeft ondertussen al meer dan een eeuw ervaring en weet dus van aanpakken. Die kennis deden we op bij onder andere de Big Four, meerdere (groot)banken en diverse (inter)nationale accountancy- en advocatenkantoren. En wist je dat meerdere van onze collega's ook zelf ondernemen? Ze begrijpen dus perfect waar jouw uitdagingen liggen.

 • Klantgericht

  Geen one size fits all, maar een traject op maat van jouw bedrijf. We gaan op zoek naar de best passende oplossingen die jou op korte termijn helpen, maar ook op lange termijn een logische keuze blijken. Als tijdens het traject blijkt dat je andere noden hebt, dan sturen we bij. We gaan de extra mile voor jou.

Team

2/11

Hoe wij werken

Process step image

Financieringsscan

Een adviseur bij The Harbour bekijkt jouw onderneming door de bril van een financier vanuit verschillende standpunten en beoordeelt de kwaliteit van jouw bestaande documentatie. We lichten toe wat de sterke en zwakke punten van het dossier zijn en overlopen de actiepunten.

Process step image

Financieringsdossier

De bestaande documenten worden op punt gezet en de ontbrekende zaken worden samen met of voor jou opgemaakt. We zorgen er voor dat jouw dossier volledig en ontvankelijk is voor de verschillende partijen die we willen benaderen.

Process step image

Aanvraag indienen

We introduceren jouw dossier in ons netwerk en voeren samen de gesprekken. We bereiden je voor op de vragen die op jou afkomen om zo jouw slaagkans te maximaliseren.

Deel worden van ons team?

 • Image next to button

  Chief Investor Relations

 • Image next to button

  Open sollicitatie

 • Image next to button

  Stage

 • Image next to button

  Kantoorhouder

 • Image next to button

  Inside Sales Executive

Waarom 400+ bedrijven met ons samenwerkten

 • 85% meer slaagkans

  85% meer slaagkans

  Met de kennis en ervaring die we hebben over elk financieringskanaal maken we meer kans om meteen raak te schieten. Het is tenslotte ook voor financiers vaak liefde (of niet) op het eerste zicht.

 • Een netwerk van +3K contacten

  Een netwerk van +3K contacten

  We maken een selectie van de best passende partijen, maar kunnen met ons uitgebreide netwerk ook pivoteren naar een alternatief wanneer nodig. We zorgen er voor dat geen enkele kans in de markt blijft liggen.

 • Sneller geld op de rekening

  Sneller geld op de rekening

  Door een goed voorbereid dossier dat voldoet aan alle voorwaarden van de verschillende partijen, kunnen de financiers sneller tot een beslissing komen.

Grid imageGrid imageGrid imageGrid imageGrid imageGrid image
`