Financieel én financieringsadvies op maat van jouw onderneming.

Weet jij als zaakvoerder alles over financiering?

 • Hogere slaagkansen

  Hogere slaagkansen

  Met de kennis en ervaring die we hebben over elk financieringskanaal maken we meer kans om meteen raak te schieten. Het is tenslotte ook voor financiers vaak liefde (of niet) op het eerste zicht.

 • Meer mogelijkheden

  Meer mogelijkheden

  We maken een selectie van de best passende partijen, maar kunnen met ons uitgebreide netwerk ook pivoteren naar een alternatief wanneer nodig. We zorgen er voor dat geen enkele kans in de markt blijft liggen.

 • Sneller schakelen

  Sneller schakelen

  Door een goed voorbereid dossier dat voldoet aan alle voorwaarden van de verschillende partijen, kunnen de financiers sneller tot een beslissing komen.

Image next to text

“Dit parcours was hobbelig en het dossier zo ingewikkeld dat het me zonder de professionele tussenkomst en expertise van The Harbour nooit was gelukt. Ik heb Daniel bij de opening nog een bericht gestuurd om hem te bedanken. Dankzij hem zijn we eindelijk waar we moeten zijn.”

Bart Van der Meer — My Partners BV

Succescases voor kmo's

Alle cases
 • Widget image
 • Klanten

  400+
 • Partners

  We maken afspraken met financiers om onze klanten vlotter te helpen.

  35+
 • Netwerk

  Wij beschikken over een uitgebreid internationaal netwerk van +3.000 actieve investeerders, bestaande partnerschappen en relevante databases.

  3K+
 • Bekijk ons netwerk

  Bekijk ons netwerk

Niet zomaar geld aan eender welke voorwaarden, maar de juiste financieringsvorm

De bank is vaak het eerste waar je aan denkt als je op zoek bent naar geld. Niet onterecht, ze hebben een uitgebreide waaier aan oplossingen en het is vaak de voordeligste optie in de markt. Weet je wat de opgelegde voorwaarden betekenen en hoe groot jouw slaagkansen zijn?

De enige manier om een bankier te overtuigen van je groeiplannen, is door een sterk onderbouwd plan. Dit plan moet je baseren op historische cijfers en marktanalyses en moet een goede reflectie zijn van je groeiplannen.

Bij The Harbour hebben we samen meer dan 80 jaar ervaring in de banksector, hierdoor kunnen we jouw dossier scannen met een getraind oog dat weet wat de aandachtspunten en vragen zullen zijn van jouw bankier.

Category with image

Case bankfinanciering

Hoe wij werken

Process step image

Financieringsscan

Een adviseur bij The Harbour bekijkt jouw onderneming door de bril van een financier vanuit verschillende standpunten en beoordeelt de kwaliteit van jouw bestaande documentatie. We lichten toe wat de sterke en zwakke punten van het dossier zijn en overlopen de actiepunten.

Process step image

Financieringsdossier

De bestaande documenten worden op punt gezet en de ontbrekende zaken worden samen met of voor jou opgemaakt. We zorgen er voor dat jouw dossier volledig en ontvankelijk is voor de verschillende partijen die we willen benaderen.

Process step image

Aanvraag indienen

We introduceren jouw dossier in ons netwerk en voeren samen de gesprekken. We bereiden je voor op de vragen die op jou afkomen om zo jouw slaagkans te maximaliseren.

Wij helpen je de gepaste financiering voor jouw bedrijf vinden.