GS Technology

Succesvolle stapelfinanciering om het momentum voor industrieel 3D-printen te grijpen

“The Harbour begrijpt en deelt mijn ambities met GS Technology. Ik ben bezeten door technologie, maar ik ben geen cijferman. The Harbour is erin geslaagd om de ideeën en de plannen die in mijn hoofd zaten te vertalen naar een waterdicht businessplan om investeerders te overtuigen.”

Gianni Scoponi, CEO & founder GS Technology

GS Technology stort zich op de wereld van het industrieel 3D-printen. Van idee en concept tot het printen zelf, de jonge onderneming gidst bedrijven langs elke stap van de innovatieve technologie. De meest beloftevolle Antwerpse kmo van het jaar is klaar om ook de rest van de wereld te veroveren.

De uitdaging

Veel ondernemingen denken dat uit een 3D-printer alleen maar gadgets rollen, of hooguit een prototype van een écht product. GS Technology overtuigt bedrijven van het enorme potentieel van industrieel 3D-printen en ontzorgt ze van A tot Z. Het gaat hard voor het jonge bedrijf: het werd door Unizo verkozen tot beloftevolle kmo van het jaar in de provincie Antwerpen en nieuwe klanten staan in de rij. Om dat momentum te grijpen, ging GS Technology op zoek naar funding.

De aanpak

The Harbour tekende een fundingstrategie uit voor GS Technology en zorgde ervoor dat alle plannen en documenten, van het financieel plan tot het investor memorandum, klaarlagen om investeerders aan te trekken.

De eerste stap in de strategie was een crowlendingcampagne via het platform van WinWinner. Die campagne bracht 250.000 euro op.

Daarna stapten twee investeerders mee in het kapitaal van GS Technology. De kmo ging bewust op zoek naar slim geld. De investeerders brengen heel wat ondernemerservaring mee en brengen nieuwe leads aan uit hun eigen netwerk.

De geslaagde crowdlendingcampagne en de kapitaalverhoging overtuigde enerzijds de bank om 150.000 EUR aan leasings toe te kennen en anderzijds PMV om een lening van 150.000 EUR. Zo moest GS Technology de investering in nieuwe 3D-printers en bestelwagens niet in één keer ophoesten, maar kan het die leasen en maandelijks in kleinere bedragen aflossen. PMV gaf groen licht voor een lening van 150.000 euro. De bank en PMV zegden bovendien ook toekomstige leningen toe wanneer GS Technology bepaalde omzetdoelen zou halen. De onderneming zit perfect op koers voor die bijkomende leningen.

Zo is het fundingtraject van GS Technology niet alleen een schoolvoorbeeld van stapelfinanciering, maar legt het ook al de fundamenten voor toekomstige investeringen.

Het resultaat

GS Technology greep het momentum en is gewapend voor een groeiversnelling. De onderneming breidde het team uit, investeerde in nieuw materiaal en haalde ook de eerste internationale klanten aan boord. Er ligt een solide businessplan voor de komende jaren en er zit al nieuwe funding in de pijplijn.

Net als

GS Technology

succesvol financiering ophalen?

Gratis intake

Geloof ons niet op ons woord.
Dit is wat onze klanten vertellen.

We nemen graag snelheid. Plan meteen een call in met een financieringsexpert.

Boek een gratis intake
Volledig vrijblijvend en amper een halfuurtje van je tijd.

Wij halen financiering op voor jouw onderneming.

We zijn een team van gedreven financierings-experts dat de taal van de ondernemer spreekt.

We maken samen een onderbouwd dossier op en spreken onze directe contacten bij financiers aan.

We zoeken naar de beste deal en ontzorgen je in het hele proces tot het geld op de rekening staat.

Zo kan jij blijven focussen op de business.

Boek een gratis intake