Leer in 60min succesvol pitchen en geld ophalen

 • Wat?

  Pitchen naar investeerders is een kunst op zich. Aelbrecht Van Damme (Founder & CEO van The Harbour) heeft ondertussen al zo veel pitches zien passeren dat hij jouw ideale leermeester is om van jouw pitch een succes te maken waarmee je investeerders kan boeien én overtuigen.

 • Waarom?

  Jouw groeiplannen presenteren aan investeerders? Voor de één piece of cake, voor de ander een regelrechte nachtmerrie. Toch blijft het zo belangrijk om op een duidelijke en beknopte manier investeerders te overtuigen waarom ze in jouw bedrijf moeten investeren. Trouwens, dit is niet alleen voor investeerders zo. Ook andere financiers, of het nu bankiers of alternatieve geldverstrekkers zijn, horen bij een eerste kennismaking graag een duidelijk groeiverhaal. Liefst vergezeld van een mooie presentatie die nadien kan worden doorgestuurd.

 • Jouw host: Aelbrecht Van Damme

  Aelbrecht Van Damme verdiende eerder zijn strepen in de advocatuur maar is intussen als serieondernemer en opiniemaker steeds meer de stem van Belgische ondernemers. Als Founding CEO van The Harbour voelt Aelbrecht goed aan wat ambitieuze ondernemers nodig hebben om hun dromen waar te maken. Aelbrecht begrijpt de noden van kmo's, start- en scaleups waardoor hij zij uitgebreid netwerk van financiers vlot kan overtuigen om deze plannen te steunen.

Wat mag je verwachten?

 • 7 gouden stappen om succesvol te pitchen

  7 gouden stappen om succesvol te pitchen

  Volg het stappenplan van Aelbrecht en je brengt iedere pitch tot een succes.

 • The Story always wins

  The Story always wins

  We helpen jou bij het opbouwen van een sterk verhaal: wat moet je vermelden en wat is too much info?

 • Leer van andere ondernemers

  Leer van andere ondernemers

  We geven concrete voorbeelden en tonen cases zodat je van andere ondernemers kan leren.

Vragen? Onze financieringadviseurs staan klaar om ze te beantwoorden.

avatar-0avatar-1avatar-2

+9