Ontdek alternatieve financiering voor kmo’s

 • Wat?

  In dit webinar kom je als ondernemer te weten wat alternatieve financiering is en wat je er mag van verwachten. Roel deelt zijn ervaring en deelt cases van andere ondernemers zodat je erg concrete voorbeelden krijgt. Zo weet je nadien wat alternatieve financiering is voor kmo's, ken je het verschil tussen Crowdfunding en Crowdlending en weet je perfect wat je van een bank, investeerders en PMV mag (en moet) verwachten.

 • Waarom?

  Slim ondernemen is ook nadenken over gepaste de financiering voor jouw bedrijf. Als ondernemer krijg je niet alleen de juiste inzichten tijdens het webinar, je kan nadien ook zelf stappen ondernemen

 • Jouw host: Roel Van Broeckhoven

  Roel brengt bijna 20 jaar aan bankervaring met zich mee en is vooral enthousiast over wat alle non-bancaire oplossingen als aanvulling kunnen bieden. 

  Hij denkt en werkt graag mee aan het realiseren van ondernemersplannen, of dat nu het kopen van een bedrijfspand of het opstarten van een kleine onderneming is. Altijd bereid om te helpen en zijn netwerk aan te spreken om het gewenst resultaat te behalen.

Wat mag je verwachten?

 • Financiering op maat van kmo's

  Financiering op maat van kmo's

  Tijdens het webinar staan we stil bij populaire financieringsvormen voor kmo's en overlopen we duidelijk alle voor- en nadelen per vorm.

 • Creëer opties als ondernemer

  Creëer opties als ondernemer

  Je ontdekt tijdens het webinar dat er verschillende mogelijkheden zijn om jouw projecten te financieren. Meer opties betekent vaak betere voorwaarden en doordachtere keuzes.

 • Leer van andere ondernemers

  Leer van andere ondernemers

  We geven concrete voorbeelden en tonen cases zodat je van andere ondernemers kan leren hoe zij dit succesvol aanpakken.

Vragen? Onze financieringadviseurs staan klaar om ze te beantwoorden.

avatar-0avatar-1avatar-2

+9