Financieel plan

Let's talk numbers

 • waarom

  • Je bent op zoek naar financiering en hebt hiervoor een goed onderbouwd financieel plan nodig.

  • Je bent niet zeker hoeveel geld je juist nodig hebt de komende jaren om jouw groeiplannen uit te voeren.

 • hoe

  De adviseurs van The Harbour werken een gedetailleerd financieel plan voor je uit, afgestemd op bestaande metrics, businessplan en jouw groeiplannen.

  In een workshop wordt jouw financieel model uitgetekend en onderbouwd met logische assumpties. Dit model wordt nadien vertaald in een cashflow forecast voor de komende 60 maanden waarin je inkomsten en uitgaven in kaart gebracht worden. Hieruit blijkt op welke KPI’s je de komende maanden dient te focussen, hoeveel geld je nodig hebt om deze te realiseren en waarvoor je het geld zal gebruiken.

  Zodra het eerste ontwerp klaar is, sturen we dit naar je op voor goedkeuring, waarna je de kans krijgt om feedback te geven. Eenmaal goedgekeurd, zullen we een geschreven nota maken om je financieel plan en genomen assumpties toe te lichten aan potentiële financiers.

 • wat

  Je ontvangt een financierings-proof financieel plan in excel met toelichtende nota. Deze documenten bevatten een cashflow prognose op 60 maanden, een balans- en resultatenrekening op jaarbasis en een dashboard om je belangrijkste KPI’s te monitoren.

Wat mag je verwachten?

Website image

Benieuwd wat we voor jou kunnen doen?