Pitch materials

Overtuig met een professionele presentatie

 • waarom

  • Je wil financiers overtuigen om de groei van jouw onderneming te ondersteunen. Je weet niet of jouw verhaal volledig en duidelijk is, en alle informatie bevat die financiers zoeken.
  • Je ‘storytelling’ staat nog niet op punt en je hebt hiervoor visueel aantrekkelijke slide decks nodig.

   

 • hoe

  De adviseurs van The Harbour verfijnen jouw ‘verhaal’ zodat je financiers kan overtuigen van jouw groeiambities.

  We starten met het opstellen van een teaser. De teaser moet een samenvatting vormen om de ontvanger warm te maken voor jouw dossier. Uit jouw business plan en financieel plan worden de belangrijkste elementen gehaald en in een structuur gezet zodat de opbouw van jouw verhaal in een logische manier wordt gepresenteerd en alle nodige informatie bevat die in een teaser moet zitten. 

  Zodra de structuur klaar is, sturen we dit naar je op voor je goedkeuring, waarna je de kans krijgt om feedback te geven. 

  Eenmaal goedgekeurd zetten we deze teaser om in een aantrekkelijk design en wordt hieruit een presentatie gemaakt zodat jij financiers makkelijk kan overtuigen.

  Je krijgt ook de kans om je pitch te oefenen voor het team van The Harbour, waar je waardevolle feedback zal krijgen op je pitching skills en story. Lees meer hierover in "Pitch dry-run".

   

 • wat

  Na deze Sprint ontvang je een professionele, gestructureerde en gedesignde teaser en presentatie.

Wat mag je verwachten?

Website image

Zit jouw verhaal goed in elkaar?