Financiering ophalen

Wie contacteer ik?

 • waarom

  • Je bent helemaal klaar om een financieringsaanvraag uit te sturen. Alle documentatie is voorbereid en jouw storytelling staat op punt.
  • Je wil graag eerlijke feedback van financiers over hoe zij naar jouw dossier kijken.
 • hoe

  The Harbour biedt uitgebreide ondersteuning bij het uitsturen van jouw financieringsaanvraag. Wij stellen in samenspraak met jou een passende financieringsstructuur vast en identificeren een uitgebreide lijst van potentiële financiers. Hiervoor kunnen wij rekenen op een uitgebreid internationaal netwerk van +3.000 actieve investeerders, bestaande partnerschappen en relevante databases.

  Vervolgens benaderen wij financiers doelgericht en presenteren we een geoptimaliseerd voorstel voor de mogelijke financieringstypes. We initiëren het contact met de kandidaten van de geselecteerde lijst en organiseren introductiegesprekken tussen jou en potentiële financiers, zodat je de gelegenheid krijgt hen te overtuigen van jouw groeiambities.

  In de finale fase leggen we de interesse vast van de benaderde partijen in termen van financieringsbedrag, -type en -voorwaarden, of verzamelen we feedback waar dit mogelijk is. Indien noodzakelijk kunnen standaarddocumenten zoals een geheimhoudingsverklaring (NDA), procesbrief, of term sheet ter beschikking gesteld worden om de onderhandelingen te formaliseren.

 • wat

  Je krijgt een overzicht van welke financiers mogelijks interesse hebben om jouw groeiplannen te ondersteunen. Je krijgt een overzicht van de gecontacteerde partijen en hun feedback aan de hand van een financieringsrapport.

Wat mag je verwachten?

Website image

Laat geen kansen liggen. Vraag een adviseur naar de beste financiering voor jou.