Geloof ons niet op ons woord. Dit is wat onze klanten vertellen.

Geloof ons niet op ons woord. Dit is wat onze klanten vertellen.

Woorden blijven maar woorden. We verwijzen je graag door naar enkele klanten, die we succesvol aan de juiste financiering hielpen. Samen met een duidelijke strategie konden zij de volgende stap in hun onderneming zetten en gerust groeien.

“Het voordeel van The Harbour is dat zij alle kennis en ervaring in huis hebben om financieringsdossiers op te stellen. Die bepaalde finesse mis je toch als ondernemer."
Lees de volledige case
Tim Govaert — ProcessDelight
“The Harbour had alle expertise in huis om ons naar de beste deal te begeleiden. Zo konden wij op beide oren slapen. Door de opgehaalde financiering hebben we gigantisch veel credibiliteit en bekendheid voor ons bedrijf gekregen."
Lees de volledige case
Michiel Van Meervenne — Kriket
“Met Nomige haalden we succesvol kapitaal op bij een business angel. Ik had het gevoel dat ik een constante partner aan mijn zijde had tijdens dit traject. The Harbour gaf me het gevoel dat ik de juiste keuze maakte."
Barbara Geusens — Nomige
“Door op voorhand onze financieringsmix te bepalen konden we op een strategische manier samen met The Harbour verschillende financieringskanalen benaderen met een onderbouwd dossier."
Wim Jacobs — Zero Friction
“De financiële middelen en ervaring van de Willy Naessens Group laten ons toe om onze productie te industrialiseren en verder te professionaliseren. Dit hadden we zonder de professionele hulp van The Harbour niet kunnen realiseren."
Steffi Dils — KWANTZ
“The Harbour begeleidde ons bij de instap van een professionele investeerder die over de expertise én het netwerk beschikt om Human Reef op korte termijn sterk te laten groeien.”
Els De Geyter — Human Reef
“Door samen te werken met een agency dat zich specialiseert in financiering kregen we heel wat nieuwe inzichten over cashflowplanning, over hoe je een businessplan naar potentiële investeerders brengt en hoe je onderhandelingen voert met kandidaat-investeerders."
Rudy Lefèvre — Wellopet

Onze diensten

Benieuwd naar hoe we jouw onderneming vooruit kunnen helpen? Dit bieden wij aan. 

Bekijk onze diensten
Hang
in
there
sailor