“The Harbour heeft een professionele en klantgerichte aanpak. Ze weten met wat ze bezig zijn en denken actief met je mee. Wij hadden een goede opvolging van ons dossier en kregen regelmatig updates over waar ons team stond.”

Kevin Ringoot & Aitor Somers - JustBite
Lees de volledige succescase

“Je merkt meteen de ervaring in en de professionaliteit van het team. Het is ongelooflijk wat Gilles voor ons gedaan heeft en zich heeft vastgebeten in dit dossier. Jonas gaf mij het gevoel van een CFO naast mij te hebben. Top!”

Alexander Hoogewijs - SiteManager
Lees de volledige succescase

"Er was meteen een goede klik met het team. Jonas toonde dat CoManage nog meer potentieel had dan we dachten. Dat werd meteen onderbouwd met cijfers, die in begrijpbare taal werden uitgelegd.”

Thomas Houben - CoManage
Lees de volledige succescase

“Zonder The Harbour was PachaGreens ook gegroeid, maar nu is het alsof ik een turboknop ingeduwd heb. Ik heb lang getwijfeld of ik de investering wilde doen in een traject bij The Harbour, maar achteraf gezien heb ik er enorm veel voor teruggekregen. Het was zeker de moeite.”

Tom De Windt - PachaGreens
Lees de volledige succescase

“Als ondernemer wil ik vooral de vrijheid hebben om te ondernemen. Dankzij The Harbour behield ik die vrijheid en had ik de zekerheid dat er een mooi uitgewerkt plan zou volgen. Ook werd ik goed ondersteund tijdens de onderhandelingen en haalde het team het onderste uit de kan voor mij.”

Dries Van de Walle - Pharma More
Lees de volledige succescase

Er heerst een ondernemerscultuur, dankzij de founders Aelbrecht en Matthias, waardoor ze je écht begrijpen als ondernemer.

Nancy Delhalle & Peter Vande Graveele - Mopets
Lees de volledige succescase

Toen ik zelf met de zoektocht startte, merkte ik al snel dat ik helemaal niet thuis was in de financieringsmarkt. Dus ik zocht een partij die ons kon helpen, maar ons verhaal is niet simpel. Het moest een partij zijn die ons helemaal begreep.

Philip Loubele — iLab
Lees de volledige succescase

Het voordeel van The Harbour is dat zij alle kennis en ervaring in huis hebben om zulke dossiers op te stellen. Als ondernemer kan je dat natuurlijk ook zelf doen, maar je mist toch bepaalde finesse en het kost je enorm veel tijd. Die kennis was voor mij echt een enorme meerwaarde.

Tim Govaert — ProcessDelight
Lees de volledige succescase

Door op voorhand onze financieringsmix te bepalen konden we op een strategische manier samen met The Harbour verschillende financieringskanalen benaderen met een onderbouwd dossier.

Wim Jacobs — Zero Friction
Lees de volledige succescase

Ik had eerst schrik om kapitaal op te halen omdat het moeilijk is. Maar eigenlijk is geld ophalen geen rocket science als je case goed onderbouwd is.

Bart Buyse — IzyCoffee
Lees de volledige succescase

The Harbour had alle expertise in huis om ons naar de beste deal te begeleiden. Zo konden wij op beide oren slapen. Door de opgehaalde financiering hebben we gigantisch veel credibiliteit en bekendheid voor ons bedrijf gekregen.

Michiel Van Meervenne — Kriket
Lees de volledige succescase

De financiële middelen en ervaring van de Willy Naessens Group laten ons toe om onze productie te industrialiseren en verder te professionaliseren. Dit hadden we zonder de professionele hulp van The Harbour niet kunnen realiseren.

Steffi Dils — KWANTZ
Lees de volledige succescase

The Harbour begeleidde ons bij de instap van een professionele investeerder die over de expertise én het netwerk beschikt om Human Reef op korte termijn sterk te laten groeien.

Els De Geyter — Human Reef
Lees de volledige succescase

Door samen te werken met adviseurs die zich specialiseren in financiering kregen we heel wat nieuwe inzichten over cashflowplanning, over hoe je een businessplan naar potentiële investeerders brengt en hoe je onderhandelingen voert met kandidaat-investeerders.

Rudy Lefèvre — Wellopet
Lees de volledige succescase

Geloof ons niet op ons woord.
Dit is wat onze klanten vertellen.

We nemen graag snelheid. Plan meteen een call in met een financieringsexpert.

Boek een gratis intake
Volledig vrijblijvend en amper een halfuurtje van je tijd.