Waarom kiezenvoor The Harbour

01

Voorbereiding

Wij stellen een onderbouwd financieringsplan voor je op. Dit verhoogt je slaagkansen bij potentiële investeerder(s).

02

Matchmaking

We pitchen je idee aan investeerder(s) die bij je passen: banken, de overheid, privé-investeerders, het grote publiek en/of bedrijven. 

03

Onderhandelen
& cashen

Wij zitten aan jouw kant van de onderhandelingstafel om ervoor te zorgen dat jij de beste deal krijgt en gaan door tot het op jouw rekening staat.

Hoe werkt het?

Je zit met je handen in het haar. Je wil je product lanceren of investeren, maar je weet niet waar je het geld vandaan moet halen. Bij de bank, privé-investeerders of via crowdlening? 

Online vind je een sh*tload aan informatie. Van overheidsfinanciering tot corporate venturing. Al deze financieringskanalen hebben verschillende prijskaartjes en toelatingsvoorwaarden, de ene al strenger dan de andere. 

Nachtenlang zit je te googelen, maar elk antwoord roept nieuwe vragen op. Kom ik in aanmerking voor subsidies? Wat is een eerlijke rente? Hoe bereid ik me voor? De zoektocht kost je tijd en energie. Twee kostbare dingen die je natuurlijk liever in je bedrijf steekt.Enter The Harbour. Onze financieel experts nemen de hele zaak van je over zodat jij weer op beide oren kan slapen.

Zij gingen je voor

Tim Govaert — ProcessDelight

“Het voordeel van The Harbour is dat zij alle kennis en ervaring in huis hebben om zulke dossiers op te stellen. Als ondernemer kan je dat natuurlijk ook zelf doen, maar je mist toch bepaalde finesse en het kost je enorm veel tijd. Die kennis was voor mij een enorme meerwaarde.”

Tom De Windt – PachaGreens

“Zonder The Harbour was PachaGreens ook gegroeid, maar nu is het alsof ik een turboknop ingeduwd heb. Ik heb lang getwijfeld of ik een wilde doen in een traject bij The Harbour, maar achteraf gezien heb ik er enorm veel voor teruggekregen. Het was zeker de moeite.”

Thomas Houben – CoManage

"Er was meteen een goede klik met het team. The Harbour toonde dat ons bedrijf nog meer potentieel had dan we dachten. Dat werd meteen onderbouwd met cijfers, die in begrijpbare taal werden toegelicht.”

Bekijk meer cases

We zoeken naar een combinatie van complementaire kanalen om jouw financieringsmix binnen te halen.

Meer weten over financiering voor jouw bedrijf?

Onze financieringsgids geeft je een handig overzicht van alle financieringskanalen en hun voor- en nadelen.

Download de financieringsgids nu

Je vindt er het antwoord op vragen als:

Welke financieringskanalen bestaan er?
Welke vorm van financiering past het beste bij mijn situatie?
Hoe doen andere ondernemers dit?

… en dit in een fractie van de tijd die het je zou kosten om alles zelf uit te vissen.

Geloof ons niet op ons woord.
Dit is wat onze klanten vertellen.

We nemen graag snelheid. Plan meteen een call in met een financieringsexpert.

Boek een gratis intake
Volledig vrijblijvend en amper een halfuurtje van je tijd.